Literatuur

Op deze pagina kan je recente literatuur vinden die van jou van belang is, als Trailrunner of Triathleet. Wekelijks komt er nieuw artikel bij.

 

Als je vragen of opmerkingen hebt over de literatuur, neem dan contact met mij op. 

 

Onderwerpen:

Training

  • Trailrunning
  • Zwemmen
  • Fietsen
  • Lopen
  • Krachttraining

Voeding

 

 

Boek: 'Voeding voor Trailers en Triathleten'


Marjolein Bil heeft in het kader van haar afstudeerproject als voedingsdeskundige, het boek ‘Voeding voor Trailers en Triathleten’ geschreven.

Dit boekje is een praktische leidraad voor sportvoeding. Duursporters en in het bijzonder trailers en triathleten kunnen dit boek raadplegen om kun kennis over voeding te vergroten en gebruiken om het optimale uit hun sportprestatie te halen.


Het boek is te koop voor €11,95

Boek: Voeding voor Trailers en Triatleten

Sporters trainen hard om hun prestatie te verbeteren. Ze proberen alles uit zichzelf te halen om maar beter te worden in hun tak van sport. Voeding is daarbij een ondergeschoven kindje. Vaak wordt vergeten dat voeding ook van invloed is op je sportprestatie. Goede gezonde voeding en voldoende vochtinname kan je sportprestatie bevorderen en verkeerde voeding en onvoldoende vocht kan je sportprestatie verminderen. Presteren is dus niet alleen maar hard trainen maar ook je leefstijl aanpassen. De oorzaak van verkeerde keuzes maken in voeding is vaak onwetendheid. Daarnaast zijn er veel fabels over prestatie bevorderende voedingsmiddelen en diëten. 

 

In dit boekje kun je lezen wat gezonde voeding is, wat goede voeding is voor duursporters, wat je het beste voor, tijdens en na een wedstrijd kunt eten en welke feiten en fabels er bestaan over voeding.

Boek: 'Sportvoeding voor Trailers en Trailrunners
€ 11,95
Toevoegen aan winkelwagen
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

 

Contact


 

Kvk-nr: 76791890

BIG-registratie: 19919008804