Wat is Endurance Sports & Coaching

Endurance Sport & Coaching is het adres waarvoor je moet zijn als je van Trailrunning, hardlopen en canicrossen houdt. Met ESC bereik je jouw sportieve doelen! ESC kan je het volgende bieden:

- Individuele coaching en begeleiding 

- Sportvoeding advies op maat

- online Fysiotherapeutisch advies

 

Endurance Sport & Coaching is een bedrijf dat er alles aan doet om de sporter te (bege)leiden op zijn individuele weg naar sportprestaties. Marjolein Bil is de oprichter en drijvende kracht van ESC. Marjolein bedrijft de ultratrailsport en canicross op een hoog niveau. Voor recente uitslagen en wedstrijd verhalen, klik hier.

 

Marjolein is afgestudeerd als fysiotherapeut en voedingsdeskundige aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures en sportvoeding. Door haar veelzijdige kennis en ervaring m.b.t. sportbeoefening, sportblessures, coaching, sportmassages, training en voeding kan zij de sporter een uitgekiende mix aan ondersteuning bieden.

 

Bij ESC wordt je dus begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut en een voedingsdeskundige en een ervaringsdeskundige tegelijk. 

Wegatleten, Baanatleten en Canicrossers kunnen nu ook bij ons terecht. Partner van Marjolein, Edward Geertse is al vanaf jongs af aan een gedreven atleet, die al vanaf jonge leeftijd bewees over snelle benen te beschikken. Dit liet hij zien door op 15 jarige leeftijd een 1000m indoor te lopen in 2.49. Edward is meervoudig Nederlands Kampioen Canicross, de sport die hij inmiddels alweer 4 jaar bedrijft. 

Dit maakt dat hij ervaringsdeskundige is op het gebied van korte explosieve afstanden, van 800m tot 10km. Wil jij beter presteren op de weg, baan of tijdens de canicross, dan is Edward de uitgelezen coach om je daarbij te begeleiden!

 

Je kan je inschrijven via het contactformulier, ook als je vragen hebt kan je hier terecht.

 

Contact


 

Kvk-nr: 76791890

BIG-registratie: 19919008804