Back to the roots

Na een avontuur van 5 jaar is ESC sinds december 2019 terug in Nederland. Dit biedt mogelijkheden voor ESC. De gezamelijke trainingen zullen terugkeren, er zal meer reel life contact zijn met de atleten en in de toekomst zullen inspanningstesten via ESC weer tot de mogelijkheden behoren. De liefde en de passie voor de bergen blijven natuurlijk voor altijd in het hart van ESC, waardoor er geregeld trainingstage naar de bergen zullen plaatvinden. 

Nieuwe coaching: Canicross & Wegatleten

Nieuwe coach: Edward Geertse

Endurance Sports & Coaching breidt uit met de begeleiding voor wegatleten, baanatleten en canicrossers! Wil jij beter presteren op de weg, de baan of tijdens de canicross en wil je daar gericht advies, coaching en begeleiding hebben? Dan bij je bij ons aan het goede adres! Neem contact met ons op voor nadere informatie of klik hier.

ESC goes Swiss

Marjoleins liefde voor de Bergen is al heel jong ontstaan, toen haar ouders haar meenamen naar de Bergen voor wintersport.  Deze liefde is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. In haar studententijd sloot ze zich aan bij twee klimverenigingen. Bijna elk weekend zat ze in de Ardennen om te klimmen en in de zomer ging ze naar de Alpen om alpine tochten te maken en ervaring op te doen. Ze vond het fantastisch! Op haar 23e ontdekte ze het duursporten. Ze begon met wielrennen en triathlons. Sindsdien trok ze elke zomer naar de bergen om te fietsen of om een triathlonwedstrijd te doen in de Alpen. Allemaal “excusses” om daar zo vaak mogelijk te zijn. Vier jaar geleden ontdekte ze het Trailrunnen, nog iets mooiers wat je in de bergen kunt doen. Trailrunnen heeft haar zoveel moois gebracht: vertrouwen, respect voor de natuur, vrienden, vrijheid, kracht, en nog veel meer…

Nadat ze vorig jaar is afgestudeerd als fysiotherapeut heeft ze direct gesolliciteerd op een vacature voor een baan als fysiotherapeut in Brig (midden in de Zwitserse Alpen - het Wallis gebied). Een ultieme kans om midden in de Alpen te werken, sporten en leven. Omdat ze een manueel therapeut zochten paste ze niet precies in hun plaatje, maar ze vonden haar sollicitatiebrief en CV wel interessant. Eind Januari 2015 kreeg ze een mail van de eigenarese van deze fysiopraktijk dat een collega van haar op zoek was naar een fysiotherapeut en dat Marjolein aardig in haar plaatje bleek te passen. Sindsdien is het balletje gaan rollen en is Marjolein bezig zich te gaan vestigen en werken in Zwitserland. Dit was haar ultieme droom, die nu werkelijkheid begint te worden.

Ze zal in Zwitserland voor halve weken als fysiotherapeut aan de slag gaan, zodat ze daarnaast Endurance Sports & Coaching kan blijven runnen en ze atleten kan blijven begeleiden. Voor inspanningstesten en bewegingsanalyses zouden de atleten naar Zwitserland moeten komen. De trainingsstages en maandelijkse gezamenlijke trainingen blijven doorgaan, want Marjolein zal regelmatig terug naar Nederland komen. Het mooie is dat er waarschijnlijk ook een trainingsstage in Zwitserland georganiseerd kan gaan worden ;-)

ESC opent de duren van haar fysio-praktijk

Op 1 december 2014 opent ESC de duren van haar eigen fysiotherapie praktijk in Bergen op Zoom. Hier kan je terecht voor algemene fysiotherapie, inspanningstesten en massages. 


Wil je nu al een afspraak maken? klik hier.

Inspanningstest specifiek voor trailers

Vanaf 1 december kan je bij ESC ook terecht voor inspanningstesten. De inspanningstest vind plaats op een loopband. Omdat tijdens de test de snelheid en het stijgingspercentage toeneemt is dit een veel specifiekere test voor trailers, dan de algemene inspanningstest op de fiets of op een loopband met geen stijgingspercentage.


Wil je meer weten? klik hier.

Winst tijdens de L'infernal trail levert publiciteit op

Womans Health
Womans Health
Runners
Runners

Eerste 100 exemplaren worden gesigneerd verstuurd

De eerste druk van 'Voeding voor Trailers en Triathleten', worden gesigneerd verstuurd. Op 26-11-2014 zijn er nog 20 gesigneerde exemplaren te verkrijgen. Dus wees er snel bij!

 

Contact


 

Kvk-nr: 76791890

BIG-registratie: 19919008804